×
×

«نادر مشایخی» اولین چهره تجلیل شده در فجر ۳۵

  • کد نوشته: 348589
  • حمیده موسوی
  • شنبه, ۲۶ام بهمن ۱۳۹۸
  • ۰
  • سومین روز از سی‌و‌پنجمین دوره مهم ترین رویداد موسیقی کشور دو گروه در تالار رودکی به اجرای برنامه پرداختند که محمد اله‌یاری، شاهین فرهت (دبیر جشنواره) و برخی از هنرمندان خارجی و موزیسین های کشورمان از جمله حضار در این اجراها بودند.

    «نادر مشایخی» اولین چهره تجلیل شده در فجر ۳۵
  • ارکستر فرهنگ و هنر در فجر۳۵

    سومین روز از سی‌و‌پنجمین دوره مهم ترین رویداد موسیقی کشور دو گروه در تالار رودکی به اجرای برنامه پرداختند که محمد اله‌یاری، شاهین فرهت (دبیر جشنواره) و برخی از هنرمندان خارجی و موزیسین های کشورمان از جمله حضار در این اجراها بودند.

    به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»، اجرای اول تالار رودکی به ارکستر فرهنگ و هنر اختصاص داشت. طی این اجرا، مراسم بزرگداشتی نیز برای نادر مشایخی هنرمند پیشکسوت عرصه موسیقی برگزار شد و پیش از کنسرت مستندی درباره او برای حاضران پخش شد.

    نادر مشایخی طی آن مستند از اهمیت و ماهیت موسیقی گفت و درباره دلبستگی‌ها و علاقه‌هایش صحبت کرد و به ذکر خاطراتی از گذشته‌های نزدیک و دور پرداخت. نادر مشایخی سپس از اتفاقاتی گفت که او را در کودکی به موسیقی علاقمند کرده است.

    پخش این مستند با استقبال حاضران مواجه شد. گفتنی است قرار است طی برگزاری جشنواره امسال از سه هنرمند دیگر نیز تجلیل شود.

    پس از پخش مستند محمد الله‌یاری ( مدیر کل دفتر موسیقی و رییس جشنواره) و شاهین فرهنگ (دبیر جشنواره) از نادر مشایخی تجلیل کردند.

    دقایقی پس از پخش مستند و تجلیل از نادر مشایخی اعضای ارکستر فرهنگ و هنر به روی صحنه رفتند و به اجرای برنامه پرداختند.

    گفتنی است نادر مشایخی به دلیل کسالت تمام قطعات را رهبری نکرد و شهرام توکلی رهبر ثابت ارکستر تا نیمه‌های اجرا اعضای ارکستر را رهبری کرد. نادر مشایخی از میانه اجرا به عنوان رهبر میهمان ارکستر فرهنگ و هنر را همراهی کرد و حضورش بر روی صحنه با استقبال مخاطبان مواجه شد.

    نادر مشایخی ضمن پوزش از مخاطبان به دلیل کسالتش رو به حاضران گفت: «قطعات امشب متعلق به دوره های مختلف است و برایم مهم بود که قطعات کمتر شنیده شده توسط نوازندگان جوان ارکستر اجرا شود.»

    در ادامه، این پیشکسوت به اتفاق اعضای ارکستر قطعه صلح را اجرا کرد و پس از آن ضمن توضیح به اجرای آثار بعدی پرداخت. او تا پایان اجرا در فاصله میان قطعات درباره آنها توضیحاتی داد..

    اعضای ارکستر فرهنگ و هنر عبارت بودند از شهرام توکلی و نادر مشایخی (رهبر ارکستر)، نیما زاهدی، ساناز نوربخش، زهرا کریمی، سارا نادری، کوروش علی‌محمدی، محمد‌حسین ابراهیم‌زاده، مونیکا لران، نغمه روشن‌دل، سبا علی‌محمدی، احسان اکبری، ستار ترابی، سپیده سادات‌سام، عطا کلاهی‌کار، موحد مهدوی، محمدامین عطایی، تارخ سبزواری، پویان زادمجید، علیرضا چهره‌قانی، حسام احمدی و فرداد صدقی )نوازندگان ویلن). داریوش حجازی، امیرحسین منصوری، مهدی منادی، رکسانا ریحانیان، اشکان نظر، احمد مقدسی‌زاده، سید علیرضا نوکیان یزدی و علی سلام‌پور )نوازندگان ویولا). مسعود فیروزی‌نژاد، کریم قربانی، هستی حامدسپاسی، سهیلا عظیمیان، هادی میثمی و شقایق نجاتی (نوازندگان ویلنسل).عادل اصغرزاده و پروانه انارکی (نوازندگان کنترباس). روشنک نوشی و عرفان رهبران (نوازندگان فلوت). سالار خاتون‌آبادی و نگین نیک‌نژاد (نوازندگان ابوا). امیررضا صالحی و شایان هاتف (نوازندگان ترومپت). نیما سرایی و باران ذوالفقای (نوازندگان هورن). محمدحسین پورمعین و علی زنجانی (نوازندگان کلارینت). عرفان فرشی‌زاده و هانی میر امانی (نوازندگان پرکاشن). کیوان جولایی و سیامک کریم‌پور (نوازندگان ترومبون). فروغ فضلی (نوازنده پیانو) و فرشاد محمدی (نوازنده فاگوت).

    ارکستر فرهنگ و هنر به سرپرستی سوسن تقی‌پور (رییس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ تهران) در سال ۱۳۹۳ تشکیل شده و علی‌اکبر قربانی و شهرام توکلی با همراهی جمعی از دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و اساتید رشته موسیقی رهبری آن را به عهده داشته‌اند.

    ارکستر فرهنگ و هنر در بهمن‌ماه سال ۱۳۹۳ طی مراسمی در تالار وحدت با حضور وزیر ارشاد آن مقطع افتتاح شد و کار خود را آغاز کرد. این ارکستر طی این سال‌ها با خوانندگانی چون رشید وطن‌دوست، وحید تاج، ماریو تقدسی، مهدی محمدی، محمد معتمدی و سالار عقیلی همکاری کرده و به اجرای برنامه پرداخته است. لازم به ذکر است که ارکستر مذکور همچنین با اساتیدی چون فرهاد فخرالدینی و رامیز قلی‌اف (تار نوازی اهل آذربایجان) همکاری کرده است.

    https://musiceiranian.ir/?p=348589
       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *