سیامک آقایی آهنگساز و نوازنده شناخته شده موسیقی ایرانی در ادامه پروژه موسیقایی «آوای ایران» روز پنجشنبه ۳۰ خرداد در شهر آمل اجراهای این پروژه را از سر میگیرد.
به گزارش خبرنگار مهر، پروژه «آوای ایران» سیامک آقایی نوازنده سنتور، پژوهشگر و آهنگساز مطرح موسیقی ایران در شهر آمل اجراهای خود را از سرخواهد گرفت.
در این کنسرت که ساعت ۲۱ روز پنجشنبه ۳۰ خرداد ماه در مجتمع ولیعصر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر آمل برگزار میشود، سیامک آقایی آهنگساز و نوازنده سنتور، محمود صالحی آواز، مهرزاد اعظمی کیا نوازنده کمانچه، پیام جوانی نوازنده بم تار، کامران منتظری نوازنده تمبک گروه اجرایی را تشکیل میدهند.
سیامک آقایی آهنگساز و نوازنده سنتور پس از برگزاری تور «باز عشق» که در بیش از ۵۰ شهر ایران اجرا شد، تور جدیدی را با عنوان «آوای ایران» از بهمن ماه سال ۹۷ در شهر یزد آغاز کرد. آقایی در این سلسله کنسرت تصمیم دارد آثارش را با خوانندگانی مختلف و متعلق به همان شهرها اجرا کند.
وی پس از تجربه کنسرت «یورش» که شهریور ماه ۹۷ در تهران روی صحنه برد، تصمیم دارد رپرتوار «آوای ایران» را در ۱۲ شهر مختلف روی صحنه برود. در این پروژه در هر اجرا یک قطعه محلی از فرهنگ موسیقی آن منطقه هم اجرا میشود. ضمن اینکه قطعه محبوب «یاد باد» از جمله تصنیفهایی است که در رپرتوار این تور گنجانده شده است.
یزد، تبریز، درود، بابل، اهواز، ماهشهر، رامهرمز، بهبهان، اصفهان، شهرکرد، بوکان و مهاباد از شهرهای هدف این پروژه هستند.
سیامک آقایی پیش از درباره «آوای ایران» توضیح داده بود: «مدتی است علاقمند شدم که در کنار و شاید موازی با مفاد اصلی برپایی یک مجموعه کنسرت همچون رپرتوار و فضای موسیقایی آن پروژه به بار فرهنگی و تأثیراتی که میتواند در فضای موسیقی کشور بگذارد بیشتر توجه کنم و این موضوع مهم باعث تغییراتی اساسی چه در محتوا و چه در سیاست کلی کاریام شده است. پروژههایی همچون «یورش» با آن حال و هوای معترض برآمده از دغدغههای امروز جامعه ایران تا پروژه «باز عشق» با بیش از پنجاه اجرا در اقصی نقاط ایران در جهت حمایت از هنر نوازندگی ساز سنتور برنامهریزی شده بود، این برنامهها نمونههایی از بینش جدید من بودهاند. حال در تداوم همین نگاه زمینه طرح پروژهای دیگر تحت عنوان «آوای ایران» پدیدار شد.»
این نوازنده و آهنگساز موسیقی کشورمان درباره نحوه همکاریاش با خوانندگان در پروژه «آوای ایران» نیز بیان کرده بود: «ماجرا از این قرار است که در پی اجراهای متعددی که طی این شش سال اخیر در سراسر ایران داشتم با استعدادهای گوناگونی در زمینههای متعددی چه در عرصه نوازندگی و چه در بحث آواز و خوانندگی آشنا شدم کما اینکه ایده تور «آوای ایران» از اینجا شکل گرفت و تصمیم گرفتم تا در این پروژه هنرمندان خوش قریحه این مناطق را با خود همراه کنم. اگرچه تمرین تک به تک جزئیات با حدود ۴۰ نفر کار سختی به نظر میآید ولی به لحاظ حسی و فرهنگی حال خوبی در من ایجاد کرده چرا که من به این شکل از موسیقی و آواز کشورم حمایت میکنم و از سوی دیگر این پروژه میتواند انگیزهای برای سایر همکارانم هم باشد که به جای کار با یکی دو خواننده در تهران، به استعدادها و هنرمندان سایر شهرهای ایران بیشتر توجه کنند.»
دیدگاهتان را بنویسید