×
×

سفر دو روزه اعضای شورای عالی خانه موسیقی ایران به استان کردستان

  • کد نوشته: 187949
  • 18 شهریور 1397
  • ۰
  • فرهاد فخرالدینی در حاشیه سفر دو روزه اعضای شورای عالی خانه موسیقی ایران به استان کردستان به خبرنگار مهر گفت: کردستان معدن استعدادهای هنری بی نظیر است و واقعا من با دیدن این همه استعداد هنری در بین جوانان این استان شگفت زده شدم.

    سفر دو روزه اعضای شورای عالی خانه موسیقی ایران به استان کردستان
  • فرهاد فخرالدینی

    فرهاد فخرالدینی

    فرهاد فخرالدینی در حاشیه سفر دو روزه اعضای شورای عالی خانه موسیقی ایران به استان کردستان به خبرنگار مهر گفت: کردستان معدن استعدادهای هنری بی نظیر است و واقعا من با دیدن این همه استعداد هنری در بین جوانان این استان شگفت زده شدم.

    وی با بیان اینکه پتانسیل بالای هنری جوانان این استان واقعا در نوع خود بی نظیر است، باید بهترین هنرستان ها و دانشگاه های موسیقی ایران در کردستان دایر شود تا این استعدادها به بهترین شکل ممکن رشد کرده و به فرهنگ و هنر ایران زمین خدمت کنند.

    وی با اشاره به دو روز حضور خود و اعضای شورای عالی خانه موسیقی در سنندج گفت: امروز به هنرستان هنرهای زیبای سنندج رفتیم و استعدادهای بسیار خوبی را دیدم که شاید این سطح از فعالیت و استعداد هنری در هیج کجای کشور دیده نشود .

    آهنگساز برجسته و توانمند کشور افزود: روز اول ورود به سنندج مکانی بسیار حیرت انگیز مملو از آثار بسیار زیبای استاد هادی ضیاءالدینی که به جرأت می توانم بگویم با دیدن شهرهای بسیار زیبایی چون سن پترزبورگ، رم، فلورانس و… که مهد صنعت و هنر مجسمه سازی است توانایی این استاد را در حد و اندازه بزرگترین اساتید این کشور ها می دانم.

    وی حضور کودکانی بسیار قدرتمند در نوازندگی در سازهای بسیار سخت چون ترمپو را در ارکستر فیلارمونیک کردستان مورد توجه قرار داد و گفت: این نوازنده ۱۲ ساله از آینده داران موسیقی ایران خواهد بود که امیدوارم با تلاش و ادامه اصولی فعالیت موسیقایی شان به زودی به این جایگاه برسند .

    وی بار دیگر با اشاره به خدمات ارزنده استاد حسن کامکار به فرهنگ و هنر موسیقی کشور بر ساخت سردیس این استاد در سنندج تأکید نمود و گفت: تربیت بزرگ خانواده ای چون خانواده کامکار به مانند یک دانشگاه تمام عیار هنر موسیقی و پایه ریزی فعالیت امروز موسیقی در استان توسط کسانی که زمانی افتخار شاگردی این مرد بزرگ را داشته اند می طلبد تا مسئولین استان به عنوان یک اولویت یکی از بهترین میادین سنندج و دیگر شهرهای استان را مزین به نام و سردیس این استاد برجسته کنند.

    سازنده آهنگ سریال امام علی (ع) عنوان کرد: زمانی که در ارکستر ارسلان کامکار را در کنار خود دارم خیالم راحت است و این حاصل تلاش و زحمت پدر بزرگوارشان است و نباید این بزرگان را فراموش کنیم و می بایست به صورت ویژه از ایشان تجلیل به عمل آید.

    وی کردستان را یک استان ویژه در زمینه وجود استعدادهای بی نظیر فرهنگی و هنری دانست و گفت: کردستان سرشار از ملودی ، نشاط ، شادی و سربلندی است و این ملت ملتی زنده است که نشاط در درونش موج می زند .

    وی با اشاره به اینکه در بسیاری از هنرستان ها و دانشگاه ها برای تعیین سطح و پذیرش ورودی امتحان سطح می گیرند، یادآور شد: با توجه به استعدادهایی که دیدم مطمئن هستم ۹۰ درصد کودکان و نوجوانان سنندج با حضور در این امتحان ها ورودی و حد نصاب بالایی را کسب می کنند و لازم است بهترین دانشگاه های موسیقی کشور در سنندج دایر و کردستان به عنوان قطب موسیقی ایران معرفی گردد.

    وی با بیان اینکه باید نسبت به شناسایی و پرورش ظرفیت ها و استعدادهای هنری جوانان کردستان تلاش جدی صورت گیرد، افزود: انتظار می رود که تمامی مسئولان و همه کسانی که می توانند از هنرمندان این دیار حمایت کنند چرا که کردستان لایق بهترین هاست.

    عضو شورای عالی خانه موسیقی از میزبانی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان تقدیر کرد و یادآور شد: خوشبختانه در دو روز سفر به کردستان برنامه های بسیار خوبی تدارک دیده شده و میزبان ما به بهترین شکل ممکن از من پذیرایی کرد و خوشحالم که هنوز در کشور ما افرادی اینگونه در خدمت فرهنگ و هنر هستند.

       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *