×
×

حذف برخی محدودیت ها

  • کد نوشته: 180238
  • 29 اردیبهشت 1397
  • ۰
  • دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور آغاز تغییراتی در ساز و کار فعالیت تخصصی خود، اطلاعیه ای را با امضای علی ترابی مدیرکل دفتر موسیقی صادر کرد.

    حذف برخی محدودیت ها
  • دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور آغاز تغییراتی در ساز و کار فعالیت تخصصی خود، اطلاعیه ای را با امضای علی ترابی مدیرکل دفتر موسیقی صادر کرد.

    به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»، دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور احترام بیش از پیش به تخصص و تعهد و هنرمندان شریف موسیقی ایران، تسهیل فضای کسب و کار، کاستن از تشریفات و موانع اداری، اعتماد به درک عمیق هنرمندان از مصالح کشور و نیز سرعت بخشیدن به خدمات خود بر آن شده است تا با بازنگری در روش ها و مقررات جاری، تغییراتی در ساز و کار و روش های اداری پدید آورد و با کاستن از زمان انتظار هنرمندان و مراحل اداری و فنی، در صدور مجوزهای موسیقی تسریع کند.

    بر این مبنا اعلام می دارد که در نخستین مرحله از این بازنگری از اول خرداد ماه امسال، موارد زیر جایگزین روند اداری فعلی این دفتر می شود.

    الف: محدودیت افراد حقیقی در ارایه تقاضای صدور مجوز تک آهنگ برداشته شده و از این پس افراد حقیقی می توانند بدون محدودیت کلیه آثار خود را برای بررسی و صدور مجوز به دفتر موسیقی ارایه کنند.

    ب: در سه حوزه موسیقی بی کلام اصیل و دستگاهی ایران، موسیقی بی کلام نواحی و موسیقی بی کلام کلاسیک، آثار کلیه آهنگسازانی که حداقل ۲ بار موفق به کسب مجوز دفتر موسیقی برای آلبوم و یا اجرای صحنه ای شده باشند، از بررسی شورای موسیقی بی نیاز خواهد بود.

    کیفیت گروه های موسیقی اجراکننده آثار بی کلام سه حوزه یادشده نیز به شرط آنکه مشخصات گروه در دفتر موسیقی ثبت شده، حداقل ۲ بار مجوز اجرای صحنه ای گرفته و ترکیب آن نیز ثابت مانده باشد، نیاز به بررسی در شورای موسیقی نخواهد داشت. در صدور مجوز برای آثار آهنگسازان یاد شده و گروه های واجد شرایط، صرفا مستندات اداری اخذ و روند بررسی های دیگر در زمانی کوتاه اعمال خواهد شد.

    ج: نحوه صدور پروانه فعالیت استودیوهای صدابرداری نیز به شرح زیر تغییر می یابد:

    افزایش اعتبار پروانه فعالیت موقت از شش ماه به یک سال.

    صدور پروانه دایم فعالیت پس از فعالیت قانونی طی مهلت پروانه موقت (به جای پروانه های چهارساله فعلی).

       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *