داریوش پیرنیاکان استاد دانشگاه و نوازنده برجسته تار و سه تار کشورمان در بارهی نقش و ارتباط رسانه ها با موسیقی، روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: متاسفانه رسانه های صوتی و تصویری به عنوان قدرتمند ترین رسانه از موسیقی تنها و تنها مانند یک ابزار استفاده کردند و به آن به عنوان یک معرفت و هنر مستقل نپرداختند.
این نوازنده تار کشورمان افزود: در تلویزیون مشخص نیست جایگاه موسیقی کجاست، موسیقی در سیمای ما ابزار و حاشیه برنامه ها شده است.
وی افزود: بدترین و نازلترین موسیقی ها در تلویزیون پخش می شود و سلیقه و سطح مردم را بسیار پایین آورده است.
این کارشناس موسیقی اظهار داشت: صدا و سیمای ما در موسیقی بسیار بد عمل کرده است و شاید سالها بگذرد تا بتوان سلیقه مردم را دوباره به حالت عادی خود برگرداند.
وی افزود: هنوز در برخی از سطوح فرهنگی ما با ترس و لرز و احتیاط از موسیقی نام برده می شود، جوانان ما سازهای ایرانی خود، که بخشی از فرهنگ اصیل و تمدن این کشور است را نمی شناسند.
این استاد دانشگاه و مدرس موسیقی ایرانی گفت: موسیقی هنر شریفی است و در دنیا کارکرد و کاربرد های فراوانی دارد، ما نیز از موسیقی قابل توجه و ارزشمندی بهره مندیم که نیاز به توجه ویژه دارد.
وی در ادامه افزود: در مطبوعاتمان کمتر از موسیقی صحبتی به میان می آید و نقد موسیقی جدی در کشورمان نداریم.
این ردیف دان و نوازنده برجسته تار در پایان گفت: متاسفانه رسانه ها خصوصا صدا و سیما به موسیقی بها ندادهاند و ما به عنوان کارشناسان موسیقی در کشور می خواهیم بدانیم دلیل اینکه ساز از تلویزیون نشان داده نمی شود چیست؟
بررسی نقش و جایگاه موسیقی در رسانه ها
داریوش پیرنیاکان استاد دانشگاه و نوازنده برجسته تار و سه تار کشورمان در بارهی نقش و ارتباط رسانه ها با موسیقی، روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: متاسفانه رسانه های صوتی و تصویری به عنوان قدرتمند ترین رسانه از موسیقی تنها و تنها مانند یک ابزار استفاده کردند و به آن به عنوان یک معرفت […]
منبع: ایرنا
لینک کوتاه : https://musiceiranian.ir/?p=1570