×
×

طی سه شب

  • کد نوشته: 114289
  • موسیقی ایرانیان
  • سه شنبه, ۲۹ام تیر ۱۳۹۵
  • ۰
  • بابک ربوخه با اشاره به برگزاری نشست‌های پژوهشی و آموزشی تخصصی در حوزه موسیقی گفت: موسیقی کشور درگیر کمبود فضای تعامل و هم‌اندیشی استادان و صاحب‌نظران است. اجرای موسیقی (تک‌نوازی و گروه‌نوازی) براساس غزلیات عطار از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای همایش «عطار و موسیقی» است و هنرمندانی مانند سعید نایب محمدی، حسام اینانلو، پویان بیگلر، مهدی امامی، […]

    طی سه شب
  • ۵۷۳۲۱۱۹۵بابک ربوخه با اشاره به برگزاری نشست‌های پژوهشی و آموزشی تخصصی در حوزه موسیقی گفت: موسیقی کشور درگیر کمبود فضای تعامل و هم‌اندیشی استادان و صاحب‌نظران است.

    اجرای موسیقی (تک‌نوازی و گروه‌نوازی) براساس غزلیات عطار از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای همایش «عطار و موسیقی» است و هنرمندانی مانند سعید نایب محمدی، حسام اینانلو، پویان بیگلر، مهدی امامی، امیر شریفی، هوشمند عبادی، مجتبی عسگری، حمیدرضا حسن‌پور، کاوه معتمدیان، نوا سلیمانی، محمدجعفر قاضی عسگر، پوریا اخواص، علی‌اصغر عربشاهی، سهیل صادقی و زکریا یوسفی برنامه اجرا می‌کنند.

    رئیس سازمان فرهنگی – هنری در افتتاحیه این رویداد سخنرانی خواهد کرد و ایرج شهبازی، بهرام پروین گنابادی و امیرحسین ماحوزی به ترتیب سخنرانان شب اول تا سوم این همایش هستند و به تبیین اندیشه‌های شاعر بزرگ، عطار نیشابوری می‌پردازند.

    بابک ربوخه – مدیر موسیقی و سرود سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران – با اشاره به برگزاری همایش سه روزه «عطار و موسیقی» در فرهنگسرای ارسباران، اظهار کرد: این‌بار با برگزاری این همایش به‌صورت تخصصی به بررسی نقش و جایگاه یک شاعر در موسیقی خواهیم پرداخت و در سه شب متوالی، محورهای اندیشه عطار نیشابوری بحث و بررسی می‌شود.

    امیرعباس ستایشگر – دبیر این همایش – نیز درباره اهداف برگزاری همایش «عطار و موسیقی» گفت: هدف اصلی پیوند دادن ادبیات و موسیقی و پیدا کردن مرزهای مشترک بین این دو هنر است. سال‌ها موسیقیدان‌ها از شعر ادیبان ما استفاده می‌کردند و از آن طرف، کسانی هم که ادبیات کار می‌کردند، به موسیقی علاقه‌مند بودند. در این همایش سعی کرده‌ایم پیوندی بین این دو ایجاد کنیم.

    او درباره اهمیت پرداختن به ادبیات در موسیقی، بیان کرد: در موسیقی باکلام، مهم‌ترین موضوع ادبیات است، چون با شعر سر و کار داریم و در موسیقی سنتی و دستگاهی هم که با ادبیات کلاسیک در ارتباط هستیم و اشعار شاعران بزرگی مانند حافظ، سعدی، عطار و… در موسیقی سنتی ایرانی به‌خوبی استفاده می‌شود.

    وی افزود: در هر کدام از دو شاخه‌ی ادبیات و موسیقی، جلوه‌هایی از هنر دیگر را می‌بینیم و متخصصان هر رشته در برنامه «عطار و موسیقی» به سخنرانی و اجرای برنامه می‌پردازند.

    دبیر همایش «عطار و موسیقی» ورود سازمان فرهنگی هنری به این موضوع را مثبت ارزیابی کرد و گفت: یک کمبودی که در حوزه موسیقی وجود دارد، مباحث نظری است، یعنی آهنگسازان و هنرمندان زیادی داریم که اجرا می‌کنند و در کارشان خبره هستند، اما چنین همایش‌هایی به ما اجازه بررسی علمی و تخصصی می‌دهد. ایده بسیار خوبی است و امیدوارم ضبط و منتشر شود، زیرا شاید همه علاقه‌مندان به این برنامه، دسترسی نداشته باشند.

    به گزارش ایسنا، ورود به نشست «عطار و موسیقی» برای علاقه‌مندان آزاد و رایگان است. این همایش ۳۰ و ۳۱ تیر و اول مرداد از ساعت ۲۰ در فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا برگزار می‌شود.

    https://musiceiranian.ir/?p=114289
       
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *